
برترین های کانون لنده در آزمون 22 اردیبهشت 96
سلام دراین پست برترینهای کانون لنده960222 جهت اطلاع رسانی منتشر می کنم .اینم نتیجه آخرین آزمون کانون مبحثی کنکوری ها و آخرین آزمون دبیرستانی ها و دبستانی ها . به پایان آمد این دفتر حکایت همچنان باقی است . دم به دم در تو خزان است و بهار . واقعا آزمون بهترین مورد جهت سنجش هست . کنکوری ها در آزمون بعدی کنکور خواهند داد . باید خودشون را برای آزمون بزرگ آماده کنند . هشدار جدی به سوم دبیرستان ………..بعدا دلیلش را می نویسم . دانش آموزان سوم دبیرستان دقت کنند که سال آینده کنکور دارند و سال آینده تنها سالی است که کنکور به این فرم برگزار میشه و سال بعد کنکور به شکل نظام جدید دوره سه الی جدید برگزار میشه . بنابراین کار برای دانش آموزان سال سومی که در سال خودشون موفق به قبولی نشدند سخت تر میشه . یکی از ساده ترین دلیل این موضوع این هست که حالا باید بگیم متاسفانه مثلا در درس زیست شناسی کل واژگان جدید و فارسی شده و دانش آموز با واژگان جدید نا آشنا هست و در قیاس با یه دانش آموز جاری عقب می مونه . من از همه بچه های سال سوم انتظار دارم که هر چه در توان داشته باشند امسال تابستون به کار ببندند و کار را در کنکور 97 تمام کنند.
نام | نام خانوادگى | گروه آزمایشى | تراز |
سینا | محمدى مال آخوند | سوم تجربى | 7406 |
سید احمدرضا | على زاده | چهارم تجربى | 7206 |
غزل | ضربى | چهارم تجربى | 7109 |
افشین | فتحى | چهارم تجربى | 7013 |
بهنام | دانش | نهم | 6950 |
افشین | عزیزى کتج | چهارم تجربى | 6886 |
على | معنوى | چهارم تجربى | 6828 |
بهاره | پورفتاحى | چهارم تجربى | 6749 |
افسانه | فتاحى | چهارم تجربى | 6628 |
سید احسان | موسوى | چهارم تجربى | 6551 |
على | خالقى نژادى | هفتم | 6484 |
سجاد | رهبرى مهر | هفتم | 6480 |
زهرا | نظرى | سوم تجربى | 6307 |
على | یاوریان | چهارم تجربى | 6301 |
سمانه | احمدى | دهم تجربى | 6257 |
سید محمد سعید | سبحانى خواه | چهارم تجربى | 6250 |
رضا | فتحى | دهم تجربى | 6180 |
مسعود | نیک جو | دهم تجربى | 6168 |
سامان | عارفى | سوم تجربى | 6156 |
کبرى | ولى زاده | سوم انسانى | 6126 |
فاطمه | امیرى زاده | چهارم تجربى | 6103 |
حسین | قاسمى | هفتم | 6091 |
سپیده | ربانى مهر | هشتم | 6087 |
عیسى | حاجى زاده | چهارم تجربى | 6032 |
“خواستن توانستن است”
آبجی عزیزم خوشحالی ما پیشرفت توست…امیدوارم موفق باشی
همچنین از آقای یزدانپرست به خاطر زحماتشون متشکرم…
واقغا واسه من این ازمون خیلی سنگین بود چیزی فراتر از انتظار مخصوصا در درس فیزیک .زدن این تلنگر به من میشه گفت خیلی واجب بود و باعث میشه که دیدگاه من نسبت به ازمون بعدی کلا عوض بشه و هیچ درسی رو دست کم نگیرم چون صبگاه شانزده تیر هر چیزی ممکنه پس من باید تو این زمان باقی مانده تا اولین ازمون شبیه سازی خودم رو کلا اماده نم انشا الله.این ازمون شدم 5963 ولی بازم شکر.
سلام ب همگی…واقعا خسته نباشید….امروز پایان جزیی خوانی مطالب بود….سعی کنیم از امروز با ترکیبی خواندن مطالب سعی در هماهنگ کردن دروس داشته باشیم….همونطور ک قبلا هم گفتم مهمترین عامل پیشرفت داشتن ذهن شفاف و برنامه ریزه…..و من الله توفیق